Katrines Rom

desember 30, 2010

Rommet skal pusses opp

Filed under: Et barn er på vei — katrine @ 9:03 pm

Rommet skal ryddes og pusses opp. Forvandles.

Katrines rom som en gang var min lille hule, ble sakte forvandlet til lager. Som et resultat av at vi åpnet butikk… at vi manglet et «roterom»… og fordi kontorarbeid etter arbeidstid var så mye hyggeligere i en stor rød sofa…

Og denne bloggen forfalt altså i takt med oppsamling av støv mellom kasser og kaos.

Men en endring er på vei. En stor endring er i ferd med å vokse seg inn i livet vårt… Katrines rom skal bli barnerom… Det er helt sant.

Det er 69 dager til han har planlagt sin entré til denne verden. Så i løpet av de neste to månedene skal rommet forvandles og gjøres klart til å ta i mot en nytt lite menneske.

Her skal Katrines rot ut, kontoret skal flyttes inn i soverommet som skal gjøres om til stue og tv-rommet skal bli soverom og garderobe for to som plutselig skal inn i rollen som foreldre.

Det er skummelt. Spennende. Og veldig moro. Og dermed fortjener også denne bloggen litt oppmerksomhet igjen. Jeg lover ingenting. For kroppen er stor og tung og ryggen ganske skjør – men intensjonen er god på årets nest siste dag…

2 kommentarer »

  1. Man skal aldri kimse av de beste intensjoner!

    Kommentar av Linda — desember 30, 2010 @ 11:40 pm | Svar

  2. Takk for støtten. Vi går inn i et merkelig år. Du skal giftes bort. Jeg skal bli mamma. Mon ikke vi begynner å bli voksne?

    Kommentar av katrine — desember 30, 2010 @ 11:44 pm | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Blogg på WordPress.com.